Accommodaties van Mijn Kroatië

Wij werken alleen met kleinschalige accommodaties en dat is wat ons uniek maakt. De enige uitzondering die we hierop maken, zijn accommodaties die een speciaal aanbod hebben (zoals bijvoorbeeld een spa met thermaal water en/of een goede locatie). 'Boetiek' is ons mantra, hoewel dat niet per se betekent dat het luxueus hoeft te zijn; het kan ook gewoon klein en gezellig zijn.

Onze accommodaties zijn van hoge kwaliteit en hebben vaak een speciaal kenmerk. Veel accommodaties zijn authentiek. Naast dat we kijken naar de logische wensen (zoals dat de accommodatie schoon en comfortabel is), vinden we het ook heel belangrijk dat de aanbieder vriendelijk is en goed voor de gasten zorgt.

De accommodaties uit ons aanbod zijn zorgvuldig geselecteerd. De selectie heeft plaatsgevonden op basis van de wensen van eerdere gasten. Daarnaast zijn de accommodaties gecontroleerd en kennen wij de aanbieders persoonlijk.

Wij bieden meer dan 100 accommodaties in diverse prijsklassen en in verschillende stijlen - zie hieronder een selectie van onze top accommodaties.

Wanneer je ons een aanvraag voor een rondreis of losse accommodatie stuurt, vinden wij de meest geschikte accommodatie voor jou met behulp van onze kennis en op basis van beschikbaarheid. In het aanbod dat we je dan doen, krijg je uiteraard ook de exacte prijs.

Selectie van onze favoriete accommodaties

ACCOMMODATIE VOOR

GEZINNEN

ACCOMMODATIE VOOR

STELLEN

ACCOMMODATIE VOOR

GROEPEN