Fietsvakanties

Ontdek Kroatië per fiets met jouw Kroatië specialist

Glooiend en slingerend over heuvels, door bossen, wijngaarden, dorpjes en stadjes. Stap op de fiets en ontdek de enorme veelzijdigheid van Kroatië. Er is geen betere manier om deze Europese parel te ontdekken dan per fiets. We bieden diverse fietsreizen aan, compleet verzorgd door een professionele lokale aanbieder. Van ontspannen rondtoeren tot een stevige klim in de heuvels; je vindt het terug in ons met zorg geselecteerde aanbod.

Waarom fietsen met Mijn Kroatië?

 • Kroatië kenners

  We zijn een in Kroatië gespecialiseerde touroperator in de Nederlandse taal. Wij werken vanuit Nederland en Kroatië en hebben rechtstreeks contact met lokale aanbieders. We kunnen daardoor uitstekende verbindingen leggen tussen jouw wensen en de mogelijkheden die Kroatië biedt.

 • Fietsexperts

  De lokale aanbieder waar wij mee samenwerken, heeft een Engelstalig team enthousiaste reis- en outdoorspecialisten. Ze zijn bekend met de cultuur, kennen de omgeving, de geschiedenis en de uitdagingen die je kunt tegenkomen tijdens je fietsvakantie. De aanbieder is de meest ervaren aanbieder van avontuurlijke en culturele reizen in Kroatië, Slovenië, Bosnië en Herzegovina en Montenegro. De tours bieden de kans om de schoonheid van de natuur en de cultuur te ontdekken en in contact te komen met de lokale bevolking.   

 • Informatief

  Omdat we Kroatië kenners zijn en een fietsspecialist in huis hebben, kunnen we - naast het aanbod van de lokale aanbieder - je adviseren over alternatieve routes die aan jouw wensen voldoen. We kunnen je informeren over wat je kunt verwachten tijdens het fietsen in Kroatië om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je reis.

 • Kwaliteit en boetiek

  We willen graag dat je optimaal geniet van het echte Kroatië. Kwaliteit, authenticiteit, persoonlijke aandacht en service zijn sleutelbegrippen voor ons.

Wil je veilig, zorgeloos en aantrekkelijk fietsen in Kroatië, laat je dan vooraf door ons adviseren. Tijdens je fietstocht is kundig advies en ondersteuning onmisbaar. Ter plekke zorgt onze lokale aanbieder ervoor dat je vakantie probleemloos verloopt.

In samenwerking met onze lokale aanbieder proberen wij ervoor te zorgen dat je fietstocht in Kroatië een droomtocht wordt. Met de fietsroutes, tips en accommodaties hebben we een uniek en aantrekkelijk fietsaanbod.

onze selectie en aanbod

Mijn Kroatië fietsreizen zijn individuele vakanties inclusief accommodatie, routebeschrijvingen, kaarten, GPX navigatie (waar het mogelijk is), steun en advies.

// LANGEASFSTANDSFIETSVAKANTIE

// DAGELIJKSE FIETSTOCHTEN VANUIT 1 STANDPLAATS  (binnenkort)

// COMBI-REIZEN MET WANDELREIZEN OF ANDERS

// OP MAAT

Kies je fietsavontuur uit ons met zorg geselecteerde aanbod