Rondreizen

Ontdek Kroatië met jouw Kroatië specialist

Kroatië is een land met vele gezichten. De lange kustlijn aan de azuurblauwe Adriatische Zee, de vele eilanden, pittoreske stadjes en adembenemende natuurgebieden. Ontdek de verscheidenheid van Kroatië met een rondreis. Onze selectie laat je kennismaken met wat Kroatië kenmerkt. Niet alleen zie je de hoogtepunten van het land; je ontdekt ook bijzondere onbekende plekjes. 

 

 

WAAROM EEN RONDREIS MET MIJN KROATIË?

 • Kroatië kenners

  We zijn een in Kroatië gespecialiseerde touroperator in de Nederlandse taal. Wij werken vanuit Nederland en Kroatië en hebben rechtstreeks contact met lokale aanbieders. We kunnen daardoor uitstekende verbindingen leggen tussen jouw wensen en de mogelijkheden die Kroatië biedt.

 • Authentiek beeld

  We brengen je niet alleen naar de trekpleisters, maar ook naar rustige bijzondere plekjes die je een authentiek beeld van het land geven. 

 • Op maat

  Omdat we Kroatië experts zijn, kunnen we de reizen zó aanpassen dat ze aan jouw wensen voldoen. En als dat niet genoeg is, kunnen we zelfs een reis helemaal nieuw samenstellen op basis van jouw wensen.

 • Kwaliteit en boetiek

  We willen graag dat je optimaal geniet van het echte Kroatië. Kwaliteit, authenticiteit, persoonlijke aandacht en service zijn sleutelbegrippen voor ons. Accommodaties zijn bij voorkeur boetiek accommodaties en voor elke reis ontvang je een gratis reisplan met tips en praktische informatie. 

De rondreizen in het voor- en najaar laten je genieten van de rust van Kroatië. Deze reizen bieden je ideale mogelijkheden om de Kroatische cultuur en keuken te ontdekken. De prijzen zijn een stuk lager dan in de zomer.
Voor actieve reizigers hebben we rondreizen waarin je kunt wandelen, fietsen of watersporten.

onze selectie en aanbod

Mijn Kroatië rondreizen zijn individuele vakanties inclusief accommodatie, reisplan, steun en advies. Een deel van het aanbod is inclusief activiteiten en/of vervoer.

// KLASSIEKE RONDREIZEN

// REGIONALE RONDREIZEN

// CULTUURREIZEN

// ACTIEVE RONDREIZEN

// OP MAAT

 

Kies je avontuur uit ons met zorg geselecteerde aanbod