Wandelvakanties

Ontdek Kroatië te voet met jouw Kroatië specialist

Niets brengt je dichter bij de ongerepte natuur van Kroatië dan een wandeling er dwars doorheen. Glooiend en slingerend over heuvels, door bossen, wijngaarden, dorpjes en stadjes. Van ontspannen door authentieke dorpjes tot een stevige wandeltocht in de heuvels. Trek je wandelschoenen aan en ontdek de enorme veelzijdigheid van Kroatië. We bieden diverse wandelreizen aan, compleet verzorgd door een professionele lokale aanbieder. Wil je de ultieme wandelervaring? Ga dan voor één van onze meerdaagse wandeltochten.

WAAROM EEN WANDELVAKANTIE MET MIJN KROATIË?

 • Kroatië kenners

  We zijn een in Kroatië gespecialiseerde touroperator in de Nederlandse taal. Wij werken vanuit Nederland en Kroatië en hebben rechtstreeks contact met lokale aanbieders. We kunnen daardoor uitstekende verbindingen leggen tussen jouw wensen en de mogelijkheden die Kroatië biedt.

 • Wandelexperts

  De lokale aanbieder waar wij mee samenwerken, heeft een Engelstalig team enthousiaste reis- en outdoor specialisten. Ze zijn bekend met de cultuur, kennen de omgeving, de geschiedenis en de uitdagingen die je kunt tegenkomen tijdens je wandelvakantie. De provider is de meest ervaren aanbieder van avontuurlijke en culturele reizen in Kroatië, Slovenië, Bosnië en Herzegovina en Montenegro. De tours bieden de kans om de schoonheid van de natuur en de cultuur te ontdekken en in contact te komen met de lokale bevolking.   

 • Informatief

  Omdat we Kroatië kenners zijn en wandelspecialisten in huis hebben, kunnen we - naast het aanbod van de lokale aanbieder - je adviseren over alternatieve routes die aan jouw wensen voldoen. We kunnen je informeren over wat je kunt verwachten tijdens het wandelen in Kroatië om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je reis.

 • Kwaliteit en boetiek

  We willen graag dat je optimaal geniet van het echte Kroatië. Kwaliteit, authenticiteit, persoonlijke aandacht en service zijn sleutelbegrippen voor ons.

Wil je veilig, zorgeloos en aantrekkelijk wandelen in Kroatië, laat je dan vooraf door ons adviseren. Tijdens je wandeltocht is kundig advies en ondersteuning onmisbaar. Ter plekke zorgt onze lokale aanbieder ervoor dat je vakantie probleemloos verloopt.

In samenwerking met onze lokale aanbieder proberen wij ervoor te zorgen dat je wandeltocht in Kroatië een droomtocht wordt. Met de wandelroutes, tips en accommodaties hebben we een uniek en aantrekkelijk wandelaanbod.

onze selectie en aanbod

Mijn Kroatië wandelreizen zijn individuele vakanties inclusief accommodatie, routebeschrijvingen, kaarten, steun en advies.

// LANGEAFSTANDS-WANDELROUTES

// WANDELVAKANTIE MET DAGTOCHTEN VANUIT 1 STANDPLAATS

// COMBI-REIZEN MET FIETSVAKANTIES OF RONDREIZEN

// OP MAAT

 

Kies je wandelavontuur uit ons met zorg geselecteerde aanbod