Kies je vakantie

ontdek @ mijnkroatie.com

+31 702173002

Optimaal genieten: verborgen strandjes en lokale markten

Vakantie is even loskomen van thuis, relaxen en ontstressen. Op welke manier jij ook het liefst je vakantie viert, de mogelijkheden en tijd om te ontspannen vind je altijd en overal in Kroatië. Er zijn uiteenlopende manier om je over te geven aan helemaal niets.

Populairste manieren om te genieten in Kroatië

strand kroatie

Idyllische stranden

Duizenden kilometers aan kustlijn, met de mooiste witte kiezelstranden, idyllische baaitjes, indrukwekkende rotsformaties en kindvriendelijke zandstranden. Europa's mooiste kust met kraakhelder en schoon zeewater leent zich voor watersporten, het zoeken van afgelegen strandjes of neervleien op je handdoek. Je vindt hier je stukje paradijs om je batterij weer helemaal op te laden.

wellness

Trakteer lichaam en geest!

Het milde klimaat en de genezende kracht van de zee hebben een helende werking. Op de autovrije eilanden, ver van stress en hectiek, kun je volledig onthaasten. Een bezoek aan één van de meer dan 80 wellnesscentra maakt je ontspannende vakantie compleet. Van wellness resorts met thermale baden, kleinschalige wellness vakantiehuisjes tot medische wellness locaties met thermale gezondheidsbehandelingen. Ontstressen kan in Kroatië!

evenement

Bezoek een evenement

Folklore feesten, nationale en religieuze feestdagen en culturele festivals vullen de jaarkalender van Kroatië. Kroatië heeft een lange traditie in het organiseren van evenementen, dus weten er een succes van te maken. De relaxte sfeer in de straten vol marktkramen met lokale producten, de traditionele muziek en dans zorgen voor een ontspannen uitstapje. Op veel locaties worden in de zomermaanden evenementen georganiseerd en maak je kennis van de lokale tradities en de bewoners van het land.