Goed geregeld

De aanbieder ontvangt het geld een paar dagen voor of net na jouw aankomst. Laat het ons daarom direct weten als er iets niet in orde is. Omdat we de aanbieders zelf bezoeken en controleren, gaan we er niet vanuit dat dit voor zal komen, maar we kunnen nu eenmaal niets uitsluiten.

// Garantieregeling

We  verkopen eigen arrangementen, dus is het garantiefonds nodig. Wij zijn lid van Garantiefonds GGTO (Stichting Garantiefonds Gespecialiseerde Touroperators). Mijn Kroatië vind je hier op de lijst als Mooie besede (dat is de officiële naam van het bedrijf).

De Stichting GGTO heeft als doel garantie te bieden aan reizigers die een reisovereenkomst afsluiten met één van de aangesloten touroperators. De garantie houdt in dat het reeds betaalde deel van de reissom uitgekeerd wordt indien de aangesloten touroperator in financieel onvermogen komt en niet meer in staat is de geboekte reis tot uitvoering te brengen.

Bovendien garandeert de Stichting GGTO dat de terugreis van de klant uitgevoerd zal worden, indien en voor zover de reisovereenkomst het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds bereikt is, indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorg dragen.

Onder de garantieregeling vallen uitsluitend op de Nederlandse markt aangeboden en afgesloten reisovereenkomsten die als touroperator producten kunnen worden aangemerkt. De garantie geldt alleen voor pakketreizen. Volgens EU regelgeving vallen vervoer, accommodatie en overige toeristische diensten in drie verschillende categorieën. Er is pas sprake van een pakket als in hetzelfde aanbod, in dezelfde rekening en in dezelfde betaling tenminste twee elementen van tenminste twee verschillende categorieën zitten.

Lees hier officieel uitgelegd over garantieregeling.

En hier meer informaties over de dekking van GGTO.

// Lid van Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties

vvkr logoWij zijn aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties.

Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

VvKR is bijna hetzelfde zoals ANVR, maar voor kleine reisorganisaties.

Hier is de pagina van Mijn Kroatië / Mijn Slovenië op vvkr.nl.

// Cyberveiligheid

Cyberveiligheid is belangrijk voor ons:

    • We hebben extra beveiligde hosting. Dat kun je zien aan ons webadres dat begint met https:// en niet met http://.
    • We bewaren geen credit- of debet card gegevens of vergelijkbare gevoelige informatie.
    • De betaling gebeurt via factuur en niet online. Voor wie met een creditcard wil betalen, sturen wij een Paypal link.

// Aansprakelijheid

Wij verkopen de reis of activiteit en wij garanderen dat de aanbieders goede aanbieders zijn. Toch kan er altijd iets mis gaan.

    1. Als er iets gebeurt, dan is de lokale aanbieder primair verantwoordelijk. Probeer het probleem eerst op te lossen met de lokale aanbieder.
    1. Als dit niet lukt, dan zullen wij je helpen. Bel +31 702173002 voor spoed of stuur een email naar ontdek (at) mijnslovenie.com

Als je denkt dat wij verantwoordelijk zijn; we hebben een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor touroperators.

// Politieke onrust en terrorisme

Kroatië is tegenwordig een veilig en politiek stabiel land. De kans op rellen en terrorisme is klein, maar wij hebben ook terrorisme-dekking in de Bedrijfsaansprakelijkheidverzekering.

Mis je nog iets?

Als je nog iets mist dat belangrijk voor je is, laat het ons dan weten en we gaan het proberen te regelen.