Voorbeeld: reisplan op maat

Als je bij ons een boeking doet ter waarde van driehonderd euro of meer, maken wij een reisplan op maat voor jou.

Hoe werkt deze service? Nadat je een boeking hebt gedaan en deze hebt (aan)betaald, krijg je van ons een email met een vragenformulier. Vul dit in, zodat wij weten wat jouw wensen en reisstijl zijn. Als we het formulier hebben ontvangen, maken wij een reisplan dat jou door je vakantie kan gidsen. Het gratis reisplan is alleen voor de bij ons geboekte periode.

Waarom een reisplan?

Vakantie hoort ontspannend te zijn. Vermijd daarom vakantiestress en laat ons je daarbij helpen! Bijvoorbeeld met ons reisplan. Met het plan hoef jij je niet meer druk te maken over wat je waar en wanneer kunt zien/doen/bezoeken.

Het volgen van het plan is natuurlijk geen must, want op vakantie moet je gewoon lekker doen wat je zelf wilt. Maar een plan met de beste, op jou afgestemde, tips is wel handig. In ons reisplan vind je de dingen die je niet mag missen, maar bijvoorbeeld ook die bijzondere plekjes die nog niet zo bekend zijn en je vakantie net dat beetje specialer maken. En alles is keurig op elkaar afgestemd, dus stress om ergens op tijd te zijn, vermijd je ook. Daarnaast geven we je praktische informatie over routes, adressen en restaurants.

Hier vind je een voorbeeld reisplan voor gezinnen en hier voor stellen. De voorbeelden zijn gemaakt voor Slovenië.

voorbeeld reisplan Mijn Slovenie