Mijn Kroatië voor reisorganisaties (B2B)

// Welkom

Mijn Slovenië / Mijn Kroatië is een gespecialiseerde tour operator voor Kroatië en Slovenië in Nederland en België. Ons team bestaat uit Nederlanders en Slovenen die door jarenlange persoonlijke en professionele ervaring het land van binnenuit kennen.

Waarom met ons werken?

  • Ons aanbod bestaat uit meer dan 150 accommodaties en tientallen verschillende activiteiten. Ook bieden we onze eigen fiets- en wandelroutes met routebeschrijvingen en GPX.
  • Wij bezoeken de accommodaties uit ons aanbod regelmatig persoonlijk (ongeveer elke twee jaar) en doen dan een kwaliteitsinspectie.
  • We hebben een persoonlijke benadering. Zo gaan wij om met onze klanten, onze aanbieders en dus ook met tour operators.
  • We bieden eerlijke prijzen voor onze klanten, maar ook voor onze aanbieders.

 

Neem contact met ons op en stuur een email: ontdek (at) mijnslovenie.com.

// Hoe werkt het?
// Mogelijkheden
// Prijzen en commissie
// Contact
Murter
Biokovo Makarska
Gacka kayak
Cres Kroatie accommodatie
Pag Kroatie
ferry Rab
rab
krk
plitvice
rovinj
wandelvakantie Kroatie
Ugljan
cafe Rovinj
surljice pasta op Krk eiland
Nationaal park Krka

Veelgesteelde vragen

Is Mijn Slovenië • Mijn Kroatië een DMC voor Slovenië?

Ja, eigenlijk zijn wij een DMC voor Kroatië en Slovenië en een outgoing tour operator met directe klanten en een incoming tour operator voor Slovenië en Kroatië. Hoe je het ook noemt; wij voeren bijna alle soorten van tour operating uit voor Slovenië en Kroatië.

Dat brengt veel voordelen - directe contracten, gedetailleerde kennis over het land en goede contacten. Wat nog niet in ons aanbod te vinden is, kan toegevoegd worden. Wij kennen ook de wensen van Nederlandstalige klanten en wat ze in Slovenië en Kroatië leuk vinden. Daarom hoef je niets opnieuw uit te vinden.

Welk type accommodaties bieden jullie in Slovenië?

Wij bieden ruime keuze uit verschillende type accommodaties in Slovenië en Kroatië, zoals hotels, pensions, glamping, appartementen, camperhuur, etcetera. Wij bieden nagenoeg alle type accommodaties aan, behalve kampeervakanties.

Welke bestemmingen zijn in Kroatië te kiezen?

Wij zijn nog aan te bouwen op onze portfolio. Momenteel bieden wij de hele kust en Lika regio.

Zijn er directe vluchten naar Kroatie?

Er zijn directe vluchten naar Kroatië vanuit Amsterdam en Brussel. Noord Kroatië is ook prima te bereiken met een auto of trein. Lees hier meer over reizen naar Slovenië.

Doet Mijn Kroatië de bestemming Slovenië op dezelfde manier?

Mooie besede heeft twee merken: Mijn Slovenië een Mijn Kroatië. Wij zijn begonnen met Mijn Slovenië. Mijn Kroatië is later toegevoegd en is nog een work-in-progress. Wij bieden allebei bestemmingen in hetzelfde manier, maar onze aanbod is voor Slovenië groter dan voor Kroatië.

Wat maakt Mijn Kroatië anders dan andere reisorganisaties of Kroatië's DMC's?
 • Mijn Kroatië kent de Nederlandse en Belgische markt - Kroatische DMC's hebben die kennis niet.
 • Wij hebben directe contracten met accommodaties, aanbieders van activiteiten en transfers. In ons aanbod zie je ook een aantal pakketten die andere tour operators samengesteld zijn, maar die bieden wij aan onze B2B partners niet aan.
 • Het aantal bestemmingen die wij bieden is veel groter dan alleen de hotspots. Wij zijn van plan om te bieden eigenlijk geheel Kroatië behalve de regio's waar nog te weinig accommodaties zijn.
 • De activiteiten in onze aanbod zijn het resultaat van jaren onderzoek en vaak ook alleen te vinden bij ons. Soms vinden wij een gewoonte van Kroatië of een plek zo bijzonder dat wij zelf een persoon vinden die het aan reizigers wil laten zien.
 • Onze kennis van Kroatië gaat ver - van contacten tot de beste wandel- en fietsroutes voor de Nederlandse of Vlaamse smaak.

Meer over ons